BURSİYERLER
Vakfımız, geleceğimiz olan gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerin yetişmesi için, eğitim fakültelerinde okuyan öğrencilere 1999 yılından bu yana burs vermektedir.

Mesleki bilgi ile donanan,  nitelikli ve çağdaş öğretmen adaylarının,
  • Sosyal ve  kültürel gelişimlerini desteklemektedir.
  • Bilgisayar ve İngilizce kurslarına katılmalarına yardımcı olunur.
  • Öğrencilerin barınmalarına  destek verilir.
  • En önemlisi sevgi ve dayanışma ortamı yaratılır.
Öğrencilerimizin, öğretmen olarak görev aldıkları okullarında yaptıkları çalışmalara vakfımızın katkısı devam etmektedir. Bu ışığın, zamanla  nerelere kadar yayılabileceğini bir hayal edelim.

1999 yılından beri, burs verdiğimiz öğrencilerimiz ailemizin çekirdeğini oluşturmaktadır.

BURSİYERLER
Gönüllülük;  insanı insan yapan değerlerin en önemlisi ve onurlu olanıdır.

Gönüllü; toplumsal sorumluluk anlayışıyla hiçbir çıkar gözetmeksizin, zaman, bilgi, beceri, kaynak ve deneyimlerini kendi amaçları ile paralellik gösteren bir sivil toplum kuruluşunun gücüyle birleştirir.

Bu nitelikteyseniz size ihtiyacımız var.
Öğretmenler; bizim,  çocuklarımızın,  torunlarımızın hayatındaki en önemli kişilerdir.
''Peki biz, yetersiz  koşullarda  okuyan  öğretmen adaylarının  niteliklerini  geliştirmek  için neler yapabiliriz?'' Sorusunu her duyarlı kişi kendine sormalıdır.

Hedefimiz; bu projenin,  yurdumuzun  her yerinde uygulanmasını sağlamak olsun.

Vakfımızın bu çalışmalarını ileriye taşıyacak, özellikle çok ihtiyaç duyduğumuz tanıtım ve kaynak sağlamak bağışcı ve sponsorluklar bulma konusunda gönüllülere ihtiyaç duymaktayız. Bunun için gönüllü bilgi formunu doldurup
bize ulaşabilirsiniz.
GÖNÜLLÜLER